این روز، فرصتی است تا به جایگاه بیبدیل مادران در جامعه و خانواده ادای احترام کنیم و از نقش ارزشمند آنان در تربیت نسلهای آینده قدردانی کنیم. مادرانی که با صبر و تلاش، چراغ خانوادهها را روشن نگاه داشته و در ساختن جامعهای پویا و عدالتمحور سهیم هستند و با ایثار و محبت خود، ارزشهای انسانی را به بهترین شکل متبلور میسازند.
مادران در شکلگیری شخصیت کودکان و تأثیرگذاری بر آینده جامعه نقش اساسی دارند. زمانی که مادر با محبت، آموزش و تربیت صحیح، فرزندان خود را به درستی هدایت میکند، جامعهای سالمتر و موفقتر خواهیم داشت. در واقع، آسیبدیدگی یا ضعف در نقش مادر، پایههای استوار خانواده را سست میکند و در نهایت به بحرانهای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی میانجامد.
مادران با نقش تربیتی و مدیریتی خود در خانواده، تأثیر زیادی بر کاهش آسیبهای اجتماعی دارند. از این رو، تقویت جایگاه مادر در خانواده، نه تنها به افزایش آرامش و استحکام خانوادهها کمک میکند، بلکه به طور غیرمستقیم نقش مهمی در کاهش مشکلات اجتماعی ایفا میکند. در واقع میتوان خانواده سالم را پایهگذار جامعهای سالم و مقاوم دانست که این امر بدون داشتن مادران آگاه، و توانمند امکانپذیر نیست. در این راستا، تقویت نقش مادر در سیاستها و برنامههای اجتماعی و فرهنگی مدرسه، بهعنوان یک اولویت در دستور کار قرار می گیرد.
در روز ولادت حضرت زهرا (س) و بزرگداشت مقام مادر؛ علاوه بر برپایی جشن و سرور با پذیرایی از دانش آموزان و ترانه های مرتبط با این روز، دانش آموزان به ساخت دست سازههای زیبایی مشغول شدند تا در این روز زیبا به پاس قدردانی از مادرها، به ایشان اهدا نمایند.
از این رو دانش آموزان پایه اول تا سوم با ساخت دستبندهای رنگی، پایه چهارم تهیه پاکت های زیبای تبریک و پایه های پنجم و ششم با ساخت گردنبندهای چوبی، مراتب سپاس خود را نثار مادران شان نمودند.